Planinarski dom Skrad

Otkij pet-friendly mjesto za zabavu i druženje 🐶🎉
Šubetov most 2, 51311, Skrad
1 / 10
SobePlaninarski domRijeke

Opis

Ideš na road trip po Hrvatskoj, istražuješ Gorski kotar ili tražiš prostor za zabavu i druženje s ekipom?

Uzmi pauzu od putovanja i obveza, povedi ljubimca, zastani u Skradu i otkrij što sve nudi ovaj neotkriveni dio Hrvatske. U Planinarskom domu Skrad uživaj u rustikalnom ambijentu i opuštenoj atmosferi. Ako organiziraš momačke, djevojačke ili druge zabave i druženja, unajmi prostor za grupu do 30 ljudi, roštiljaj na natkrivenoj terasi ljeti, a zimi kuhaj na toplome u zajedničkoj kuhinji, a možeš pitati vesele vlasnike da ti organiziraju catering. 💃🏻 Ako ti se posreći da bude lijepo vrijeme, uživaj u mirisu prirode i pogledu koji puca sve do Alpi. S ekipom se uvijek ide autom, parkiraj ga na besplatnom privatnom parkingu i pusti “mozak na pašu”. 😎

U svim spavaonicama chillaj uz top pogled, Wi-Fi i TV, a u nekima čak na terasi ili balkonu i u prostoru za sjedenje i opuštanje. Kupaonica je zajednička, a u domu će te čekati besplatan kozmetički pribor i sušilo za kosu. Biraj krevet u spavaonici za 6 ili 10 osoba, spakiraj stvari i kreni na avanturu s frendovima!

Skrad je savršen za sport i opuštanje u jednom! Od kuglanja, pedaliranja, planinarenja, pikada do pecanja i vožnje kanuom - imaš aktivnosti za provesti mjesec dana u Skradu. 😅 Ne moraš trošiti vrijeme samo na sport! Posjeti NP Risnjak, Ravnu Goru, Brod na Kupi, Delnice, Vrbovsko i druge skrivene kutke Gorske Hrvatske. Ugrij se kuhanim vinom i plesom uz glazbu na Goranskim zimskim večerima, a ljeti se rashladi u osvježavajućoj Kupi.

SobePlaninarski domRijekePlanineTeambuildingBicikliranjeŠetanjeRibolov