Romantičan bijeg na Dunav

Romantična šetnja, vožnja Dunavom ili gledanje zvijezda...sve to doživi u Vukovaru
Vukovar
1 / 10
Kušanje vinaRijekeUrbano istraživanje

Opis

Zaljubi se u Vukovar(u) ❤️

Putovanje s voljenom osobom i istraživanje novih destinacija u paru uvijek je dobra odluka. ❤️ Želiš li unijeti osvježenje u svoj život, obogatiti ga romantičnim trenucima za pamćenje? Imamo savršen prijedlog za tebe. Neka Vukovar bude tvoj izbor!

Otmjenost i šarm grada na dvije rijeke, kultura, povijest, priroda, Dunav - učinit će ovo putovanje nezaboravnim.

Barokna romantika grada

Vukovar je grad baroka. Njegovo barokno središte oduševljava arhitekte, povjesničare umjetnosti, likovnjake, fotografe, muzealce, turiste, slučajne prolaznike, romantičare i mnoge druge. Raskošni dvorac, crkva i svodovi u njegovom središtu izgledaju kao najljepše filmske kulise. Odaberi ih za scenografiju svog romantičnog odmora! 😍

Prošetaj se Dunavom, inspiriraj se vinogradima, počasti se gastronomskim delicijama!

Dunav je bio i ostao omiljena destinacija romantičara, boema i umjetnika. Prošetaj šetnicom uz Dunav ili istu rutu prođi biciklom i osjeti vjetar u kosi, slobodu i nesputanost. Biciklom možeš otići i do Vučedola i zajedno s dragom osobom otkriti mistični svijet Vučedola.

Za povratak u grad predlažemo Rutu vinogradi i okrepu u vinogradarskoj kući Goldschmidt. S pogledom na rodne vinograde, romantikom koja se osjeća u zraku i vina u čijoj se čaši ogleda sunce, mislit ćeš da sanjaš. 😍 Isprobaj nove okuse, možda se iznenadiš.

Uživaj u doživljenom i napoji si dušu mirisima i okusima Vukovara, tim istinskim gastronomskim hedonizmom koji se krije baš ovdje u zagrljaju Slavonije i Srijema, na mjestu gdje Dunav ljubi nebo!

Uživaj u mirnoj večeri u gradu 💫

U tihe večeri, zagledani u zvjezdano nebo, primijetit ćeš da su i zvijezde ovdje sjajnije. Možda je to zbog ljepote trenutka, opuštenosti i tihe sreće. Istraži grad i njegove skrivene kutke, zaplovi Dunavom panoramskim brodom Vukovar Waterbusom i budi dio vukovarske romantične priče!

Uživaj u doživljaju grada s rijeke u najdražem društvu!

Više informacija: Gradski muzej Vukovar u Dvorcu Eltz Županijska 2 Tel: 00385 (0) 032/638-470; -475 E-mail: abrkic@muzej-vukovar.hr www.muzej-vukovar.hr Radno vrijeme: utorak – nedjelja: 10 – 18 h Praznicima zatvoreno

Danubium Tours (vožnja panoramskim turističkim brodom) Tel: 00385 (0)98/344-741 Email: info@danubiumtours.hr
www.vukovarwaterbus.hr

Vinogradarska kuća Goldschmidt Vučedol bb, 32 000 Vukovar Tel. 00385 (0) 91 4790458 Email: turizam@vupik.hr

Kušanje vinaRijekeUrbano istraživanje