Adrenalinski park i ZOO vrt "Miško"

Doza adrenalina za sve dobne skupine
Cerna, 32272, Cerna
1 / 12
FitnessTeambuildingJahanje

Opis

Zvuči li ti zoološki vrt s veeelikom dozom adrenalina moguće?

Vjerojatno i ne baš, ali on je realan i oduševljava svakog! 🕺🏻 Kada strastveni zaljubljenici u životinje i zabavu požele pretvoriti svoj hobi u posao, znaš da doživljaj mora biti urnebesan!

Iz čiste su ljubavi počeli udomljavati različite životinje i danas ih imaju čak 50 zbog čega i imaju službenu licencu kao zoološki vrt. Domaćini su svoj vrt otvorili 1994. godine, a s godinama su sve više ulagali u svoje ideje i razvijali ih kako bi postali jedinstveni u ovom dijelu Hrvatske. U tome su i uspjeli! Simpatični domaćini koji su sve ovo sami izgradili rado će s tobom podijeliti zanimljive priče o životinjama, samom zoološkom kao i planovima za budućnost. Rekli su kako je u planu još dosta egzotičnih životinja, a priprema za bengalske tigrove već je počela. 🐅 Jedva čekamo istražiti što su nam to pripremili, a ti?

Nakon što upoznaš toliko zanimljivih životinja, vrijeme je za nešto drukčiji odmor! Razbudi svoj avanturistički duh i to u bajkovitom krajoliku. Kako je to moguće? U prvom adrenalinskom parku u ovom dijelu Hrvatske pustolovinama i zabavi nema kraja! 🥳 Od paintballa, jahanja, adrenalinskog mosta pa nadalje, svoje adrenalinske želje možeš ostvariti u "Mišku". Prepusti organizaciju tvog aktivnog izleta ili nezaboravnog teambuidlinga podijeli s domaćinima i prepusti njima organizaciju svega i uživaj u spoju adrenalinskih aktivnosti i zen smirenosti.

Adrenalinski park daleko od briga i grada idealan je za momačke, djevojačke, krstitke, teambuilding ili aktivni izlet s ekipom! Možete si napraviti i roštilj jer su svi preduvjeti na licu mjesta. Ako nisi grill majstor, javi se domaćinima i oni će za tebe organizirati catering, animatore ili možda šatore za spavanje. Ostvari svoje snove i organiziraj druženje za sve generacije kakvog sanjaš već dugo! 😃

Cerna, 32272, Cerna
FitnessTeambuildingJahanjePaintball