Zagorje adventure

Neobično aktivan teambuilding i druženje u srcu Zagorja 💪🏻
Grdenci 59a, 49210, Zabok
1 / 5
ObilazakZnamenitostiOPG

Opis

Trebaš ideju za nezaboravan teambuiling, obiteljsko druženje ili izlet s prijateljima?

Što ti više treba od dobre ekipe, degustiranja lokalnih specijaliteta, istraživanja zagorskih brega na quadu i natjecanja u streljaštvu i tradicionalnim sportovima? U svojoj zagorskoj avanturi upoznaj kulturu i povijest Gupčevog kraja, posjeti znamenitosti ili omasti brk najfinijim domaćim proizvodima. Izbor je na tebi, jer ti biraš aktivnosti vašeg druženja koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Avantura započinje ispred zagorske klijeti i nastavlja se vožnjom quadovima po zagorskom kraju. Vožnja je predviđena bar sat vremena, ali i duže u dogovoru s organizatorima. Kad se umoriš od vožnje, osladi se pravim zagorskim delicijama lokalnih OPG-ovaca koji vrijedno rade svoje proizvode u krugu od nekoliko stotina metara. Tko može reći "ne" domaćim čvarcima, siru i kobasama nakon tako dobre vožnje?

Okupi ekipicu i odaberite aktivnosti kojima ćete ispuniti dan u prekrasnom Zagorju. Osim avanturističkog quada i preukusne hrane, možete igrati staru narodnu igru odmjeravanja snaga između dvije ekipe - potezanje užeta. Ne samo da ćete se nasmijati, uživati, najesti i naučiti nešto novo, nego ćete bildati timski duh i uživati u zajednički provedenom vremenu. 😄

Ti i ekipa ste pogledali sve aktivnosti, ali želite još više adrenalina? Onda u svoj nezaboravan izlet uključite utrku u tačkama. To je igra u kojoj sudjeluju dva člana od kojih jedan vozi tačke iliti kolica, a drugi sjedi u tačkama. Potrebno je odvoziti određenu udaljenost, zamjeniti uloge i vratiti se na početnu poziciju. Zvuči dinamično? 🏃🏻‍♀️ I je..igra potiče sportski duh i ne skida osmijeh s lica!

Iako bi se na prvu reklo da je utrka tačkama odmjerivanje snaga, ovo je zapravo odmjerivanje preciznosti jer trebate zabiti čavao u panj i paziti na prste jer se čavao zabija u panj s obrnutom (uskom) stranom čekića. Nije opasno, ne brini! Organizatori su tu da te upute u pravila i sve što trebaš znati za tvoju sigurnost i sigurnost tvog tima. Na streljani možete gađati iz zračne puške, a onaj tim koji pogodi više metaka može dobiti nagradu ili onaj koji pogodi manje može dobiti kaznu.

Ako ste za dinamičnu, a sigurniju igru, uvijek se možete utrkivati u vrećama. Sigurni smo da ni tu neće nedostajati smijeha, zabave i vremena koje će tebi i tvojoj ekipi ostati u sjećanju kao nezaboravno iskustvo. 🥳

Informacije o ponudi:

  • vožnja quadova: 250 kn + PDV po osobi (1 sat)
  • Grupne aktivnosti: 150 kn + PDV po osobi (minimalno 10 osoba)
ObilazakZnamenitostiOPGTeambuildingQuad

Za one koji žele savjet više

Isprobali smo, isprobaj i ti!
Preporučuje
  • Pokaži čiji je tim pobjednički 😎
  • Pucaj od snage uz domaće delicije Zagorja
  • BIraš igru po tvojoj mjeri 🕺🏻