OPG Apin dvor

Odmori na selu uz srdačne domaćine
Bocanjevci, 31550, Bocanjevci
1 / 12
OPGEtno selo

Opis

Tražiš mjesto gdje ćeš se prisjetiti djetinjstva na selu?

Ideš li s obitelji ili radiš party za ekipu, dođi u selo Etno selo Bocanjevci i osjeti autohtonu priču života i povijesti Šokaca. U OPG-u Apina kuća dočekat će te domaćini Igor i Stela koji će ti prirasti srcu i zbog kojih ćeš poželjeti živjeti izvan grada. Kuća iz 1879. godine spomenik je kulture, a nekad je služila kao centralna zadružna kuća u kojoj se čak njih 40-ak grijalo oko ognjišta, hranilo kruhom iz krušne peći, radilo na polju oko kuće i virilo u kotlić čobanca.

Ako ga naručiš za srijedu ili subotu, i ti možeš jesti kruh iz krušne peći, kakav ćeš rijetko vidjeti i probati. Prostrano dvorište, starinska kuća s pušnicom, konj i velika terasa idealni su za feštu na selu. Apin dvor tek je nedavno otvorio vrata za posjetitelje i goste pa je potrebno najaviti dolazak. U planu imaju i nekoliko ležaja, u kojima ćeš moći zadrijemati nakon dobre hrane i vina.

Vjeruj nam, domaćini će te dočekati tako ugodno da ti ništa neće nedostajati. Od dobre domaće rakije, do fiša, čobanca, peke, do vina, lepinje i kruha- sve je za prste polizat'!!

Pogledaj slike, dođi u Bocanjevce pored Belišća i uvjeri se koliko te jedno popodne na selu može odmoriti!

Bocanjevci, 31550, Bocanjevci
OPGEtno selo