Istarska polja lavande

Neka te ponese istarska čarolija i miomirisi polja lavande u samom srcu Istre
Istra
1 / 4
ObilazakGradMore

Opis

Doživi čarobna polja lavande u cvatu i posjeti istarsku Veneciju. Najljepši izlet u Istru te čeka! 😍 Koga vodiš sa sobom?

Putovanje je zagarantirano, a krećeš 10. srpnja!

Tvoje putovanja kreće u 06:30h sa južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ukrcaj je moguć iz Karlovca i na "Vratima Jadrana", samo se najavi unaprijed.

Polja lavande će te ostaviti bez riječi

Polja lavande u samom srcu Istre će te ostaviti bez riječi! 😍 Prošetat ćeš poljskim putevima, “izgubiti se” u čistoj prirodi i otkrivati najljepše kadrove za fotografije 📸 iz snova. Istarski kažuni i autentično raslinje savršena su nadopuna ovom ambijentu! Domaćini te ondje čekaju sa pićem dobrodošlice, kolačićima od lavande 🍪 te poklon paketićem. Domaćini OPG Piljek će te provesti kroz polja lavande, upoznati sa različitim sortama i šarolikom ponudom proizvoda od lavande te ostalim autohtonim proizvodima.

Fotke 📸 s kojima ćeš se vratiti učinit će sve tvoje prijatelje ljubomornim što nisu išli s tobom!

Šetnja slikovitim uličicama Rovinja je sve što ti treba 😉

Nakon čarobnih polja lavande krećeš prema "istarskoj Veneciji". Rovinj je jedan od onih gradića u koji, bez obzira koliko ga puta posjetite, ćete se rado ponovo vraćati. Uživanje u šetnji 🚶‍♀️ njegovim šarenim ulicama, posjet veličanstvenoj crkvi sv. Eufemije (s čijeg se zvonika pruža nevjerojatan pogled 😍 na grad i rovinjski arhipelag), ispijanje kave ☕ te ručak na sunčanim terasama s nevjerojatnim pogledom je sve što nam treba.

Od brda na kojem je crkva do podnožja grada vodi vas najživopisnija ulica Grizija koja je puna malih, umjetničkih galerija. Glavna gradska ulica, u kojoj se sve događa, Carera mjesto je kafića, dućana i malih šarmantih prolaza. Uživaj u ručku 🥘 i osvježenju, a prema Zagrebu krećeš oko 18:00h.

Javi nam se na mail: info@upoznajhrvatsku.com i #UpoznajIstru! Broj mjesta je limitiran, stoga ti preporučamo da svoje mjesto osiguraš što prije. Koga vodiš sa sobom?

CIJENA:

230 kuna

DATUM POLASKA:

10.7.2021.

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • Voditelja putovanja
  • Razgledavanja prema programu
  • Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

DOPLATA NA LICU MJESTA:

  • Ulaznica za razgled polja lavande (prigodna razglednica/ulaznica, kolačić dobrodošlice, prirodni sok, liker, poklon paketić)
  • Razgled Rovinja s lokalnim vodičem

Cijena doplate:

  • Odrasli: 70kn
  • Djeca do 15 godina: 50kn

KORISNE INFORMACIJE

  • Ponesi dovoljno tekućine i klopu, a nemoj zaboraviti i šešir, ipak vladaju ljetne vrućine 😉

VODIMO TE NA JOŠ IZLETA I PUTOVANJA👇

ObilazakGradMoreVIdikovacŠetanje