House of LoVra

Pronađi svoj odmor u Baranjskoj kući
Ul. Glavna 102, 31309, Kneževi Vinogradi
1 / 12
Ruralne kuće za odmorKušanje vinaBicikliranje

Opis

Tražiš totalno opuštanje u zagrljaju Dunava i Drave?

Na osunčanim južnim padinama Banovog brda odmori se u Kneževim vinogradima, gdje ti naravno ne nedostaje hedonizma. Okružuju te šume, polja, vinogradi, ritovi, rijeke, dobri ljudi i baranjski tradicionalni lifestyle. U samom centru Kneževih vinograda, gdje svi putevi vode ka rijekama i vinogradima, jednostavno ne možeš zalutati u dosadi. Nije ni čudo da za Kneževe vinograde kažu da su najuzbudljivija destinacija istočne Hrvatske. 🤩

Odmori u tradicionalnoj Baranjskoj kući u središtu Kneževih Vinograda. Osjeti prirodu Baranje u House of LoVra koja je s puno ljubavi sanirana prirodnim materijalima- drvom, glinom, starim ciglama i krečom. U kući ćeš doživjeti spoj tradicijske gradnje i modernog dizajna, a osjećat ćeš se kao doma. 😊 Bilo ljeto ili zima u predivnoj baranjskoj prirodi i u prostranom zelenom vrtu uvijek ćeš pronaći ideju za aktivno opuštanje o kojem sanjaš!

Kontinenatalan ili à la carte doručak u kući, uvijek je ukusan i prepun domaćih delicija- savršen za energični početak istraživanja Baranje. Za popodnevni nap nakon roštiljanja u vrtu, rezerviraj na ležaljkama i okruži se različitim biljkama i svježim zrakom. Povedi svoju obitelj i prijatelje na odmor u Baranjsku kuću za do pet osoba.

Ljubazni će se domaćini s velikom pažnjom prema detaljima pobrinuti za sve tvoje želje pa ih, osim za smještaj, pitaj i za doživljaje u Baranji. Sigurno ti prvo na pamet padaju vinske i gastro ture u kojima ideš po restoranima i vinskim podrumima u potrazi za najboljom hranom i najukusnijim vinom Baranje. Na kulturnim turama uživaj u zvuku tamburice, djelima umjetnosti, upoznaj arhitekturu, fotografiju i povijesti i ne propusti vrhunske festivale. Želiš malo rekreacije? Obiđi Kopački rit i doživi promatranje životinja, lov i ribolov. Pojačaj adrenalin na avanturističkim turama, prošeći i bicikliraj baranjskim ravnicama, rashladi se kupanje i zagrij se veslanjem!

Kada god dođete ti i tvoja ekipa uvijek ste dobrodošli- jer odmor s domaćinima je odmor s prijateljima. ❤️

Ul. Glavna 102, 31309, Kneževi Vinogradi
Ruralne kuće za odmorKušanje vinaBicikliranjeŠetanje