Heritage Hotel Tisno

Otkrij zašto je ovo jedan od najnagrađivanijih hrvatskih hotela
Zapadna Gomilica 8, 22240, Tisno
1 / 12
HotelSobeMali obiteljski hotel

Opis

Što povezuje kulturu, luksuz, povijest i odmor? 🧐

Odgovor je jednostavan – Heritage Hotel Tisno. Pitaš se zašto? Zgrada hotela izgrađena je 1898. i zaštićena je kao kulturno dobro Republike Hrvatske. Spoj je luksuznog i tradicionalnog. Spoj je elegantnosti i udobnosti. 😍 Heritage Tisno mali je obiteljski hotel. 🏡 Dvije obitelji brinu se o svakom detalju kako bi gostima pružili najbolje iskustvo. S razlogom je jedan od najnagrađivanijih malih hrvatskih hotela.

Hotel nudi odličan doručak s velikim izborom hrane i s puno lokalnih namirnica. Uz super pogled na more, nama zvuči kao savršeni početak dana, a tebi? U sklopu hotela je bazen s lijepim ležaljkama i mekanim ručnicima. Želiš se sunčati? Ima i terasa za sunčanje. Opusti se i hvataj boju. ☀️ Kad ožedniš, preporučujemo ti hotelski bar s odličnim koktelima. Kažu nam kako se bar navečer pretvara u najbolji koktel bar u gradu. Wow! 🍹

Standardna, Deluxe ili Suite Junior soba? Koju god odabereš, nećeš htjeti otići iz nje. 🤭 Svaka od devet soba prostrana je i vrhunski uređena. Očekuje te i predivan pogled iz sobe! Možeš birati između pogleda na Murter i Tisno ili na predivan vrt hotela. U klimatiziranoj sobi očekuju te udobni kreveti i super uređena kupaonica. Tvoja soba ima sve što bi ti moglo zatrebati na godišnjem odmoru. Ručnici, papuče, ogrtač.. Sve je već tamo! 🤩 Najmlađi gosti mogu uživati u dječjim TV programima ili u društvenim igrama. Zabava zagarantirana!

Hotel se nalazi uz more. 🌊 Kupanja, sunčanja, divnih izlazaka i zalazaka sunca neće nedostajati. Tisno je pravi dalmatinski gradić s dušom. Dalmatinski šarm i opušteni način života očekuju te na svakom koraku. Guštaj. 😄 Nalaziš se u blizini Nacionalnog parka Krka, Nacionalnog parka Kornati i Parka prirode Vransko jezero. Na recepciji hotela naći ćeš sve važne informacije o parkovima. Ne propusti ih posjetiti! Impresivna priroda će te oduševiti. 🏞️ Želiš jesti i piti lokalno? U blizini je nekoliko restorana koji nude dalmatinske specijalitete. Mi ti preporučujemo genijalan restoran La Špuž!

Provjeri zašto je spoj luksuznog i tradicionalnog tako primamljiv, posjeti Heritage Hotel Tisno i #upoznajhrvatsku.

HotelSobeMali obiteljski hotelGradNacionalni parkPark PrirodeMorePlažaŠetanje

Za one koji žele savjet više

Isprobali smo, isprobaj i ti!
Preporučuje
  • Smjesti se u toplom obiteljskom hotelu ❤️
  • Uživaj u najboljim koktelima u Tisnom
  • Unajmi barku i ručaj u La Špažu 🐟