Good Food festival Dubrovnik

Uživaj u dobroj hrani i povijesnom gradu
Dubrovnik, 20000, Dubrovnik
1 / 8
FestivaliUrbano istraživanjeKušanje vina

Opis

Miks dobre hrane, kulture i Dubrovnika ti se čini kao tvoje sljedeće putovanje?

U gradu koji je godinama bio top turistička destinacija, postoji više razloga zbog kojih ga trebaš upoznati. Dubrovnik je predivan u svim godišnjim dobima, a ova ga jesen čini posebnim. Zašto? Osim poznatih zidina, Srđa, muzeja, Elafitskog otočja i ostalih atrakcija koje možeš pronaći na našem webu, razlog zbog kojeg moraš doći u Dubrovnik upotpunit će rapsodiju tvojih osjetila. Krajem rujna sprema se prava gastro poslastica.

Na sedmom po redu Good Food festivalu od 24. do 27. rujna 2020., uživaj u slasnim zalogajima pod otvorenim nebom. Svaki dan festivala moći ćeš birati posebnu ponudu doručaka, doživjeti posebnost gastro tura i vinokušnji u ambijentu dubrovačkih zidina te se zasladiti festivalskom ponudom.

Radionice, gastro ture i vinokušnje

Ako si više "sam svoj majstor" i voliš stvarati kulinarska remek-djela ili samo želiš naučiti nove recepte, na Good Foodu je i to moguće! Na festivalu možeš napraviti sočni kolač od mjendula, agruma i lavande i saznati koje su to tradicionalne dubrovačke slastice i kako ih pripremiti. Uključi se u zanimljive radionice i napravi si ukusan dubrovački suvenir.

Voliš li više vino ili pivo? Good Food festival daje ti oboje! Upoznaj dubrovačku pivovaru, istančaj nepce vinokušnjom i otkrij kakvu vrhunsku hranu kuhaju poznati dubrovački restorani tradicionalne, mediteranske, ali i azijske kuhinje.

Kuhanje i ostale umjetnosti

Svake večeri tijekom Good Food festivala, možeš uživati i zaplesati uz glazbu uživo, koncerte i zanimljive filmove različitih žanrova. Zašto ne upoznati svijet dobre hrane i izvan kuhinje?

Nagrade kao šećer na kraju

Želiš li doći na Good Food festival u Dubrovnik i osvojiti smještaj u hotelu s četiri zvjezdice i ulazak u većinu znamenitosti for free? Sudjeluj u Upoznaj Hrvatsku nagradnom natječaju. Potrebno je samo lajkati Facebook stranice Upoznaj Hrvatsku i Turističke zajednice grada Dubrovnika te u komentaru naše objave napisati zašto bi Ti trebaš osvojiti ovu bogatu dubrovačku nagradu.

Planiraj lokalno i upoznaj Dubrovnik svim svojim osjetilima na Good Food festivalu.

Slider-web (003)

Izvor fotografija TZGD, autori: Katija Živković, Nikša Raguž-Lučić, Dubravko Lenert

Dubrovnik, 20000, Dubrovnik
FestivaliUrbano istraživanjeKušanje vinaRestoran