Centar "Ritam s konjem"

Jahanje za sve na zagorskim stazama 😍
Strmečka cesta 28J, 49244, Stubičke Toplice
1 / 10
Jahanje

Opis

Treba li ti ideja za izlet s djecom, ekipom ili si sam ljubitelj aktivnosti na otvorenom? Razmisli o jahanju.

Zašto ne? Uživaš u prirodi s divnim i pitomim konjima koje ćeš odmah zavoljeti i od kojih ćeš nešto i naučiti. Nećemo ti sve otkriti, jer to moraš doživjeti! 🐎 Ono što moraš znati je da ne moraš znati jahati. Iskusni treneri prilagodit će svoje iskustvo tvojem znanju i tvojim željama. Povedi i najstarijeg i najmlađeg člana obitelji, jer jahanje je za sve- bez obzira na dob i invaliditet.

U centru "Ritam s konjem", možeš upoznati zagorske brege na konju ili "prošetati" u jahalištu. Šetnja na konju je i za najmlađe jahače, koji imaju dvije ili više godina, i za one koji će to tek postati, one koji se prvi put susreću s konjima. Što god da si od toga, osjeti opuštanje tijela na konjskim leđima dok upoznaješ prirodu Zagorja ili život konja u jahalištu. 😊

Ako si hrabriji i iskusniji tip jahača, dođi u školu jahanja, treniraj u hali ili iskusi pravo terensko jahanje. U školi jahanja, koja traje 10 sati, naučit ćeš jahati, ali i brinuti se o konju, kako se konj ponaša i kako se ti s njime trebaš ponašati. Tek kad završiš školu jahanja, spreman si za terensko jahanje na terenima oko Centra koji ti omogućuju niz staza u trajanju od 1-5 sati.

Kako smo i rekli, čak ni invaliditet nije prepreka jahanju. U centru imaš mogućnost i hipoterapije koja je namijenjena osobama s teškoćama u razvoju i osobama s različitim invaliditetom. Hipoterapija predstavlja oblik fizioterapije na konju i često se miješa s terapijskim jahanjem. Zato za sve što te zanima, pitaj dobre ljude centra "Ritam s konjem".

Doživi jedinstven izlet s obitelji i prijateljima, upoznaj pitome konje i otkrij koliko jahanje može biti opuštajuće u okruženju slika zagorske prirode. 💚

Informacije o ponudi:

  • Šetnja na konju: 70 kn (30 minuta)
  • Škola jahanja: 1.500 kn (10 sati)
  • Terensko jahanje: 150 kn (1 sat)
  • Hipoterapija: 150 kn (30 minuta)
Strmečka cesta 28J, 49244, Stubičke Toplice
Jahanje