Camping Bunja

Kampiraj pored mora na najvišem hrvatskom otoku
Malančnica 60, 21400, Supetar
1 / 12
CampingRestoranMore

Opis

Trebaš odmor u mirnoj uvali koju čuva prirodna sjena borova? 🤗

Na samoj obali mora osjeti mediteransku klimu, iskusi autohotnu Dalmaciju i upoznaj predivni Brač. Ako si s djecom, u paru ili solo, opusti se uz zvukove mora, uživaj u romantičnom zalasku sunca i okruži se bračkim suhozidima i kućicama od kamena- bunjama. U Boutique campingu Bunja, sakrij se u svojoj privatnosti i otkrij luksuz sjeverne strane otoka Brača. Iako si izvan grada, u kampu imaš sve "sastojke" za recept pravog ljetovanja! Top plaža, udobni smještaj, grijani bazen, dječje igralište, razni sadržaji, mala tržnica, sanitarni čvor i prostor za pranje suđa i rublja su tu, a priprema za totalni relax je jednostavna.... Kreni na put, opusti se, uživaj u hvaljenoj usluzi i zapleši uz chill ritam otoka, a sve brige ostavi ispred trajekta. Začini svoje ljeto u Beach baru i oduševi se najfinijim morskim delicijama, lokalnim specijalitetima i pizzama. 😋

Parcele za šatore i kampere opremljene su strujom i vodom, dovoljno su prostrane za tebe i tvog kućnog ljubicma, a pogled koji ti pružaju beskrajno je dobar! Ako su ti draže mobilne kućice odaberi najnovije inovativno dizajnirane kućice u kojima ti, kako smo ti i rekli, neće ništa nedostajati. Klimatizirane kućice za do šest osoba imaju dvije sobe, kupaonicu, TV sa satelitom, parking i što je najbolje pet-friendly su! 🐕 Vrijedne ruke Camping Bunje za tebe će pripremiti čistu posteljinu i ručnike i učiniti sve da tvoja kamperska oaza bude po tvom guštu!

Želiš li se popeti na najviši vrh dalmatinskih otoka, istražiti Brač na dva kotača ili zalutati u antičku prošlost? Ili ti se više sviđa ideja vodenih sportova i masaže na plaži? Pitaj veselo osoblje kampa za neku inside info i doživi ovaj otok na poseban način.

Ekipa iz Bunje te jedva čeka upoznati! 😍

CampingRestoranMorePlažaKozmetika